30/ 587 4926; 30/ 499 8306; 30/ 643 2621
Oldal kiválasztása

KIEGÉSZÍTŐK

ÉLMÉNY SZEMÉLYRE SZABOTTAN!

Jakuzzi értékesítés (kép)

THERMOTETŐK ÉS TETŐEMELŐK

Egy jól megtervezett jakuzzi thermotetőnek, valamint egy könnyen kezelhető emelőnek kulcsszerepe van a masszázsmedencék hatékony használatában. Szerencsére számos emelő között válogathatunk, így könnyű megtalálni azt, amely a leginkább megfelel nekünk.

ProLift III jakuzzi tetőemelő

Az erős ProLift III emelő két gáztöltésű lengéscsillapítójával egyenletesen és halkan működik. A munka érdemi részét a rugók végzik, ezért a takaró felemeléséhez és áthelyezéséhez minimális erőkifejtés szükséges, még a nagy medencék esetében is. Mozgatásához 60 cm tér kell.

ProLift II jakuzzi tetőemelő

Felépítésében hasonlít a ProLift III-ra, de a ProLift II egyetlen gáztöltésű lengéscsillapítót alkalmaz. Ehhez a modellhez legalább 60 centis mozgástér szükséges a megfelelő működéshez, ugyanis ekkora hely szükséges a  medence melletti lebillentéséhez.

ProLift IV jakuzzi tetőemelő

Ha egy masszázsmedence közvetlen közelében – például a medencét körülvevő faszerkezet, vagy a fölé épített tető miatt – korlátozott a mozgástér, a ProLift IV emelő függőlegesen, a medence mögött is képes elhelyezni a takarót. Mindössze 18 centis mozgásteret igényel.

ProLift jakuzzi tetőemelő

A ProLift egy nagyszerű alapmodell; a takaróhoz és a medence burkolatához is illeszkedik, valamint egy beépített biztonsági zárral is felszerelték. Csak felemelkedik, a takaró odébb siklik, és redőkbe rendezőik. Legalább 35 centis mozgástérre van szüksége.

A jakuzzi tető visszahelyezése

A Caldera thermotetőt úgy tervezték, hogy a lehető legtöbb energiát takarítsa meg. Tömítése a medencébe zárja a meleget, így a működtetési költségeken sokat spórolhatunk. Kúp formájúak, így lecsorog róluk a víz, és rendkívül tartósak, tengeri hajókon használt műanyagból készülnek.

SZÓRAKOZTATÓ RENDSZEREK

Lazítsunk saját zenéinkkel!

A komplett házi szórakoztató rendszer a kulcsa annak, hogy kikapcsolódjunk, magunk mögött hagyva a mindennapi feszültséget kitisztuljon a fejünk. Egy masszázsmedencében kialakított szórakoztató rendszerrel mindez fokozható, hisz tévénézés, illetve zenehallgatás közben a simogatóan meleg vízbe merülünk, és stresszűző masszázzsal kényeztetjük magunkat. Mi lenne ennél nagyszerűbb a lazításhoz?

Zenehallgatás határok nélkül

A zenelejátszó rendszereket olyan speciális hangszórókkal szerelték fel, amelyek révén a masszázsmedencén belül, de akár kívül is élvezhetjük kedvenc dalainkat. A kiváló teljesítményű hangrendszer a medence mellől is élvezhető..

Bluetooth vezeték nélküli technológia

Ez a szórakoztató rendszer lehetővé teszi, hogy kényelmesen hallgathat zenét bármilyen Bluetooth kompatibilis eszközről még nagyobb távolságról is.

Low Profile hangszórók

Music Ready-t az Utopia modell eleve tartalmazza a három pár alacsony profilú integrált hangszóróval, ami körülveszi a kontúrozott párnát, és az ülőhelyben kiváló élményt nyújt. Ugyanez a felszerelés megrendelhető több Vacanza sorozatú medencéhez is.

Jakuzzi kültéren (kép)

TOVÁBBI KIEGÉSZÍTŐK

A TÖKÉLETES ÉLMÉNY ÉRDEKÉBEN HASZNÁLJUK AZ EXTRA KIEGÉSZÍTŐKET IS!

Az EcoTech lépcsők

A lépcsők a masszázsmedencéből történő biztonságos ki- és beszállás alapkellékei. Az EcoTech® lépcsők ugyanabból az anyagból készültek, mint az EcoTech medenceburkolatok.

Polimer lépcsők

Ez a gazdaságos, valamivel több, mint 80 centis lépcső tartós, súlya könnyű. Coastal Gray, Espresso és Redwood színekben kapható, újrahasznosítható anyagból készült.

StoneScape lépcsők

Ez a kétszintes lépcső a StoneScape típusú burkolatokhoz készül; Utopia Geneva® és a Niagara® modellekhez kapható..

A párnák cseréje

Amikor eljött az ideje a párnák cseréjének, forduljunk a Caldera Spas helyi értékesítőjéhez, ahol az adott modellhez illő párnákból választhatunk.

Jakuzzi ernyő

A nagyméretű, csaknem három méter átmérőjű ernyő a masszázsmedencét, vagy az előtte lévő teret árnyékolja. Alapja a jakuzzi alá esik, hogy stabilan álljon. Az ernyő anyaga krémszínű, illetve tengerészkék.

Kapaszkodó

A kapaszkodó szükség szerint állítható, tehát a hajlított felső rész befelé és kifelé is nézhet. Minden attól függ, hogy éppen beszállunk a medencébe, vagy el akarjuk hagyni azt. Az alaplemez hosszan benyúlik a burkolat alá, így tökéletesen biztonságos.

Jakuzzi kültéren (kép) Martinique