KAUAI MASSZÁZSMEDENCE ÉRDEKLŐDÉS


[Elfogadom a SpaTrend Kft., mint Üzemelteto Általános Szerzodési Feltételeit és Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát - Adatkezelési Tájékoztató. Az ÁSZF az oldal alján található.]

Caldera Spas KAUAI

JAKUZZI MODELL

A Kauai egy optimális méretű masszázsmedence, amit a gyártó azoknak szán, akik kiváló teljesítményű jakuzzira vágynak, és kevés hely áll rendelkezésükre. Megalapozott az az igény is, mikor a vásárló úgy gondolja, hogy háromnál több ember egyszerre nem fogja használni ezt a wellness eszközt, ezért ezt a kisebb jakuzzik választja.

Férőhely:
3 (1 fekvő, 2 ülő)

Méret (cm):
213 x 165 x 75

Űrtartalom:
875 liter

Jetek 31 db:
24 Euro,
5 VersaSsage,
2 Euro-Pulse

Motorok:
1 ReliaFlo Pump;
1 egysebességes 2.0 Le
(4.0 BHP)

Kerigető szivattyú:
EnergyPro (35 W)

Fűtés:
EnergyPro fűtés (3.000 Watt)

Tömeg (száraz): 335 kg
Tömeg (vízzel): 1.450  kg

Hőszigetelés:
FiberCor kitöltő anyag, 1 kg/m2

Szűrés:
50 négyzetlábas szűrő (5 m2)

Kezelőpanel:
Advent LCD Main CP

Világítás:
SpaGlo 7 pontos belső világítás

Elektromos igény:
230 V / 16 A / 20 A v. 3 x 16 A

Látványelemek:
Több színű LED világítás

Thermotető:
Időjárásálló thermotető
(6,6 cm – 9,3 cm) 2 lb-sűrűségű habbal

OPCIÓK:
Audió rendszer:
Wireless Bluetooth Sound System, Wireless In-home Dock
Ózon rendszer:
Ozone System Monarch CD
Tetőemelő:
ProLift, ProLift II, ProLift IV
Lépcső:
EcoTech vagy Polymer

Masszázs­terápia személyre szabva

HOGY MŰKÖDIK A CIRCUIT THERAPY?

Amikor váltogatja az ülőhelyeket a jakuzziban, úgy teljes testmasszázsban részesül, mert a fóvókák az összes fontos izomcsoportját masszázsban részesíthetik. A fóvókák a különféle modellekben a hidromasszázs során ellazítják a nyakat, a vállakat, hát felső részét, a gerinctájékot, a hát alsó részeit, csípőjét, combját, vádliját, lábfejét és csuklóját.

FIBER COR
HŐSZIGETELÉS
A Caldera medencék energia takarékosságát FiberCor szigetelésnek köszönhetik, mely négyszer sűrűbb, mint általában a masszázsmedencék szigetelése. Ez az anyag 100%-ig újrahasznosítható, és teljes terjedelmében kitölti a burkolat és medencetest közötti légrést.
EGYEDI OLDALBURKOLAT
MEGJELENÉS
Utópia sorozatunkban a gyönyörű és a BMW által formatervezett Avante™ burkolat, tartós anyag, amely ellenáll a kemény időjárási elemeknek, és fomailag is jelenős újításokat mutat, mert itt szakítottak a trevezők a fa utánzatával. Kapható Sand, Slate és Brownstone színben.
KEZELŐPANEL
VEZÉRLÉS
A Calderák jellegzetessége a többnyelvű, exkluzív, színes kijelzővel ellátott Advent érintőképernyős LCD vezérlő. Az intuitív működéssel egyetlen gombnyomással vezérelhetők a befúvók, a többzónás világítás és a beépített vezeték nélküli hangrendszer.

Jakuzzi színválasztó

Testre szabhatja masszázs­medencéje színét! Válassza ki, hogy melyik kombináció illeszkedik a leginkább ízléséhez!


ArcticWhite Pearl Desert Tuscan Sun Midnight Canyon
Arctic White White Pearl Desert Tuscan Sun Midn. Canyon
Ash Parchment Graphite
Ash Parchment Java
 

Vízkezelés

A Caldera Spas jakuzzik olcsón fenntartható víz fertőtlenítő eljárást alkalmaznak, melyben közönséges konyhasóból állítja erő a jakuzzi a klórt. Ez a módszer nagyon biztonságos, kevés odafigyelést igényel.

Jakuzzi lépcső

A lépcsők a masszázsmedencéből történő biztonságos ki- és beszállás legfontosabb kellékei. Szintetikus anyagból készülnek, stabilak, ellenállnak a legzordabb időjárásnak is. Színük, és stílusuk a jakuzzihoz igazodik.

Tetőemelő

A thermotető emelők feladata hogy a vastag szivacsos anyagú tetőt bárki könnyen leemelje a jakuzziról. Több működésű is rendelkezésünkre áll, válasszuk azt, ami az adott helyre a legpraktikusabb.