FLORENCE MASSZÁZSMEDENCE ÉRDEKLŐDÉS


[Elfogadom a SpaTrend Kft., mint Üzemelteto Általános Szerzodési Feltételeit és Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát - Adatkezelési Tájékoztató. Az ÁSZF az oldal alján található.]

Caldera Spas FLORENCE

JAKUZZI MODELL

A Caldera Spas FLORENCE az összes felső kategóriára jellemző szolgáltatással rendelkezik. Tágas belső tere hat felnőtt számára nyújt tökéletes kikapcsolódást és masszázsélményt. A modell különlegessége, hogy a tengeren túli tipikus igények szerint csak ülőhelyekkel rendelkezik.

Férőhely:
6 (6 ülőhely)

Méret (cm):
213 x 213 x 91

Űrtartalom:
1.362 liter

Jetek 46 db:
32 Euro jets, 4 VersaSsage,
4 AdaptaSsage, 2 Euro-Pulse
2 OrbiSsage, 2 Euphoria befúvó

Motorok:
1 kétsebességes
2.5 Le, (5.2 BHP)
1 egysebességes
2.5 Le (5.2 BHP)

Kerigető szivattyú:
EnergyPro (35 W)

Fűtés:
EnergyPro fűtés (3.000 Watt)

Tömeg (száraz): 395 kg
Tömeg (vízzel): 2.235 kg

Hőszigetelés:
FiberCor kitöltőanyag, 1 kg/m2

Szűrés:
100 négyzetlábas szűrő (10 m2)

Ózon rendszer:
Ozone System Monarch CD

Kezelőpanel:
Magyar nyelvű Advent LCD Main CP + Auxiliary CP

Világítás:
SpaGlo több zónás LED világítás,
10 pontos belső és
4 pontos külső világítás

Elektromos igény:
230 V / 20 A / 25 A v. 3 x 16 A

Látványelemek:
Acquarella vízesés LED világítással

Thermotető:
Időjárásálló thermotető
(6,6 cm – 9,3 cm) 2 lb-sűrűségű habbal

OPCIÓK:
Audió rendszer:
Wireless In-home Dock,
Wireless TV (opcionális)
Ózon rendszer:
Ozone System Monarch CD

Tetőemelő:
ProLift, ProLift II,
ProLift III, vagy
ProLift IV

Lépcső:
Avante, EcoTech vagy Polymer

Masszázs­terápia személyre szabva

HOGY MŰKÖDIK A CIRCUIT THERAPY?

Amikor váltogatja az ülőhelyeket a jakuzziban, úgy teljes testmasszázsban részesül, mert a fóvókák az összes fontos izomcsoportját masszázsban részesíthetik. A fóvókák a különféle modellekben a hidromasszázs során ellazítják a nyakat, a vállakat, hát felső részét, a gerinctájékot, a hát alsó részeit, csípőjét, combját, vádliját, lábfejét és csuklóját.

FIBER COR
HŐSZIGETELÉS
A Caldera medencék energia takarékosságát FiberCor szigetelésnek köszönhetik, mely négyszer sűrűbb, mint általában a masszázsmedencék szigetelése. Ez az anyag 100%-ig újrahasznosítható, és teljes terjedelmében kitölti a burkolat és medencetest közötti légrést.
EGYEDI OLDALBURKOLAT
MEGJELENÉS
Utópia sorozatunkban a gyönyörű és a BMW által formatervezett Avante™ burkolat, tartós anyag, amely ellenáll a kemény időjárási elemeknek, és fomailag is jelenős újításokat mutat, mert itt szakítottak a trevezők a fa utánzatával. Kapható Sand, Slate és Brownstone színben.
KEZELŐPANEL
VEZÉRLÉS
A Calderák jellegzetessége a többnyelvű, exkluzív, színes kijelzővel ellátott Advent érintőképernyős LCD vezérlő. Az intuitív működéssel egyetlen gombnyomással vezérelhetők a befúvók, a többzónás világítás és a beépített vezeték nélküli hangrendszer.

A Florence masszázsmedence 3D-s nézete

Az ábrázolt medence animációját a tetszés szerinti nézőpontnál meg tudjuk állítani.

Vízkezelés

A Caldera Spas jakuzzik olcsón fenntartható víz fertőtlenítő eljárást alkalmaznak, melyben közönséges konyhasóból állítja erő a jakuzzi a klórt. Ez a módszer nagyon biztonságos, kevés odafigyelést igényel.

Jakuzzi lépcső

A lépcsők a masszázsmedencéből történő biztonságos ki- és beszállás legfontosabb kellékei. Szintetikus anyagból készülnek, stabilak, ellenállnak a legzordabb időjárásnak is. Színük, és stílusuk a jakuzzihoz igazodik.

Tetőemelő

A thermotető emelők feladata hogy a vastag szivacsos anyagú tetőt bárki könnyen leemelje a jakuzziról. Több működésű is rendelkezésünkre áll, válasszuk azt, ami az adott helyre a legpraktikusabb.