CAPITOLO MASSZÁZSMEDENCE ÉRDEKLŐDÉS


[Elfogadom a SpaTrend Kft., mint Üzemelteto Általános Szerzodési Feltételeit és Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát - Adatkezelési Tájékoztató. Az ÁSZF az oldal alján található.]

Caldera Spas CAPITOLO

JAKUZZI MODELL

A Capitolo az egyik legsikeresebb Caldera masszázsmedence, mert a szolgáltatásait és teljesítményét az árához viszonyítva elmondhatjuk, hogy talán a legkedvezőbb választás. A teljesítménye kiváló, és vékonyabb falvastagsága miatt relatív értelemben jobb a helykihasználása.

Férőhely: 5
(2 fekvő, 3 ülő)

Méret (cm):
208 x 208 x 84

Űrtartalom:
1.175 liter

Jetek 23 db:
2 AdaptaSsage jets,
4 AdaptaFlo jets,
17 Euro jets

Motorok:
ReliaFlo 2.5 Le,
kétsebességes
(5,2 BHP)

Fűtés:
EnergyPro fűtés (2.000 Watt)

Elektromos igény:
230 V / 16 A / 20 A

Tömeg (száraz): 330 kg
Tömeg (vízzel): 1.905 kg

Hőszigetelés:
FiberCor kitöltő anyag, 1 kg/m2

Szűrés:
30 négyzetlábas szűrő (3 m2)

Kezelőpanel:
LCD Main Cp

Világítás:
10 pontos belső világítás

Látványelemek:
Acquarella vízesés

Thermotető:
Időjárásálló thermotető
(6,6 cm – 9,3 cm) 2 lb-sűrűségű habbal

OPCIÓK:
Audió rendszer:
Wireless Bluetooth Sound System, Wireless In-home Dock
Ózon rendszer:
Ozone System Monarch CD (opc.)
Tetőemelő:
ProLift, ProLift II, ProLift IV
Lépcső:
EcoTech vagy Polymer

Masszázs­terápia személyre szabva

HOGY MŰKÖDIK A CIRCUIT THERAPY?

Amikor váltogatja az ülőhelyeket a jakuzziban, úgy teljes testmasszázsban részesül, mert a fóvókák az összes fontos izomcsoportját masszázsban részesíthetik. A fóvókák a különféle modellekben a hidromasszázs során ellazítják a nyakat, a vállakat, hát felső részét, a gerinctájékot, a hát alsó részeit, csípőjét, combját, vádliját, lábfejét és csuklóját.

FIBER COR HŐSZIGETELÉS
ENERGIAHATÉKONYSÁG
A Caldera medencék energia takarékosságát FiberCor szigetelésnek köszönhetik, mely négyszer sűrűbb, mint általában a masszázsmedencék szigetelése. Ez az anyag 100%-ig újrahasznosítható, és teljes terjedelmében kitölti a burkolat és medencetest közötti légrést.
ECOTECH® OLDALBURKOLAT
MEGJELENÉS
A Vacanza sorozat tagoltabb, selymes felületű, tartós oldalburkolatot kapott, amely ellenáll a kemény időjárási körülményeknek, és formailag is jelenős újításokat mutat, mert itt félig szakítottak a tervezők a fa utánzatával. Kapható Asc, Java és Parchment színekben.
ÉRINTŐ­KÉPER­NYŐS KEZELŐPANEL
VEZÉRLÉS
A CalderaSpas Vacanza sorozata hagyományos, többnyelvű kijelzővel ellátott Kontrol Panelt kapott. Az intuitív működéssel pár gombnyomással vezérelhetők a befúvók, a világítás és a beépített vezeték nélküli hangrendszer is. Kezelésének elsajátítása egyszerű.

Jakuzzi színválasztó

Testre szabhatja masszázs­medencéje színét! Válassza ki, hogy melyik kombináció illeszkedik a leginkább ízléséhez!


ArcticWhite Pearl Desert Tuscan Sun Midnight Canyon
Arctic White White Pearl Desert Tuscan Sun Midn. Canyon
Ash Parchment Graphite
Ash Parchment Java
 

Vízkezelés

A Caldera Spas jakuzzik olcsón fenntartható víz fertőtlenítő eljárást alkalmaznak, melyben közönséges konyhasóból állítja erő a jakuzzi a klórt. Ez a módszer nagyon biztonságos, kevés odafigyelést igényel.

Jakuzzi lépcső

A lépcsők a masszázsmedencéből történő biztonságos ki- és beszállás legfontosabb kellékei. Szintetikus anyagból készülnek, stabilak, ellenállnak a legzordabb időjárásnak is. Színük, és stílusuk a jakuzzihoz igazodik.

Tetőemelő

A thermotető emelők feladata hogy a vastag szivacsos anyagú tetőt bárki könnyen leemelje a jakuzziról. Több működésű is rendelkezésünkre áll, válasszuk azt, ami az adott helyre a legpraktikusabb.