AquaFinesse vízkezelőszer

KRISTÁLYTISZTA FÜRDŐVÍZ MINIMÁLIS VEGYSZERHASZNÁLATTAL

  • Minimális vegyszer
  • Bőrbarát
  • Környezettudatosság
  • Lágy fürdővíz

Forradalmi újítás a vízkezelésben

Az AquaFinesse termékei forradalmi változást hoztak a víztisztítás világába. Segítségükkel a masszázsmedencék vizének karbantartásához szükséges vegyszer mennyisége minimalizálható, így a fürdővíz mindig környezet- és bőrbarát marad.

AquaFinesse hot tub Switch Kit

Aquafinesse víztisztítás

Hogyan működik?

Az AquaFinesse a vízben idővel elszaporodó baktériumok védőburkát, az úgynevezett biofilm réteget bontja le, így a baktériumok elpusztításához már csak minimális fertőtlenítő anyag szükséges.

Emellett AquaFinesse használatával nincs szükség a víz pH értékének mérésére és szabolyázására, hiszen ez a vízkezelőszer szinten tartja azt, és folyamatosan kellemes, lágy fürdővizet biztosít.

Különleges összetevői biztosítják, a masszázsmedence hosszú élettartamát, mivel a vízkő lerakódását is megakadályozza a fő alkatrészeken.

TÖKÉLETES VÍZMINŐSÉG CSUPÁN NÉHÁNY PERC ALATT

Az AquaFinesse víztisztító termékekkel hetente csupán néhány percet kell vízkezeléssel töltenie. A tökéletes vízminőség három egyszerű lépésben érhető el, melyeket az alábbi videókban bemutatunk.

Kellemes illatú, környezet- és bőrbarát jakuzzi víz

A szabadalmaztatott termékcsalád használata biztonságos, segítségével a jakuzzi vize környezet- és bőrbarát marad, így érzékenybőrűek is bátran és gyakran fürdőzhetnek benne. A termékcsalád kellemes illatát biolevendula-kivonat biztosítja. Az AquaFinesse vízkezelőszerek minősége független laboratóriumok által tesztelt és tanúsított.

AquaFinesse Swimspa water care box
AquaFinesse Filter Cleaner jakuzzihoz
AquaFinesse hot tub Switch Kit
AquaFinesse Spadeluxe bath crystals
AquaFinesse Spa Clean tabletta