Caldera jakuzi kiegoldal

Ügyelünk a részletekre

Válasszon kiegészítőket medencéjéhez!

Miután kiválasztotta az igényeinek leginkább megfelelő Caldera Spas modellt, testre szabhatja olyan tartozékokkal, amelyek fokozzák az élményt, és segítenek a teljes kikapcsolódásban. Kiegészítőink megkönnyítik a mindennapi használatot, és hatékonyabbá teszik a karbantartást.

A tetők, lépcsők, párnák és napernyők a kiválasztott medence színében is elérhetők. Válasszon a Caldera kiváló minőségű jakuzzi tartozékaiból, és tegye egyedivé a medencéjét!

hot tub cover lifter hot tub accessories
Thermotető

A Caldera thermotetőket úgy tervezték, hogy a használatukkal a lehető legtöbb energiát takarítsák meg. Pontosan illeszkednek a medencére, lezárják annak vízfelületét, és meggátolják a párolgást. A medencék vize ezáltal sokkal kevesebb hőt veszít két használat között, így sokat spórolnak a működtetési költségeken. Domború formájuknak köszönhetően pedig lecsorog róluk az esetleges csapadék. Rendkívül tartósak, tengeri hajókon használt műanyagból készülnek.

MIÉRT FONTOS A THERMOTETŐ?

A masszázsmedencék vizét az emberi test hőmérsékletéhez közeli hőfokon kell tartani. A melegentartásról hatékony elektromos fűtőrendszer gondoskodik. A masszázsmedence fűtése nagyjából óránként bekapcsol, hogy pótolja használat során vagy a fedetlen medence következtében elvesztett hőt. Ha két használat között thermotetővel védi a medencét, sokkal kevesebb hőt veszít a víz, így kevesebb energiát kell felhasználni az újramelegítésre.

Fürdőlépcsők

A Caldera lépcsőkkel a medence használata sokkal biztonságosabbá válik, a ki- és belépés pedig minden korosztály számára kényelmesebb lesz. Lépcsőink különböző szín- és formaválasztékban kaphatók, illeszkednek a medencék stílusához.
lepcso step polymer

Polimer lépcsők

Ez a pénztárcabarát, tartós és könnyű lépcső valamivel több, mint 80 cm magas. A medencék burkolatával azonos színekben kapható.
lepcso step ecotech

EcoTech® lépcsők

Az EcoTech® lépcsők ugyanabból az anyagból készültek, mint az EcoTech® medenceburkolatok.
lepcso step avante 2022

Avante lépcsők

A két fokos lépcső az Utopia modellekhez készült. Masszívak és tartósak, a tengerentúlon a legnépszerűbb kiegészítőnek számítanak.

Szórakoztató rendszerek

A Caldera Spas szórakoztató rendszerekkel a kikapcsolódás is garantált, miközben az izmok regenerálódnak. A medencéből irányíthatja a tévét, kapcsolhat a kedvenc csatornájára vagy hallgathat zenét, rádiót a wifire csatlakozva. Ezzel a kiegészítővel az otthoni wellness részlegét valóságos szórakoztató központtá alakíthatja.
negyzetes Jacuzzi audio 2A

További kiegészítők

Az alábbi kiegészítőkkel fokozhatja a kényelmet és teljessé varázsolhatja a jakuzzija által nyújtott élményt. A kollekció minden darabja tökéletes harmóniában van a kiválasztott medencével.
CS 011 LS 57 154 handrail 1

Kapaszkodók

A kapaszkodó szükség szerint állítható, a hajlított felső rész befelé és kifelé is fordítható. A biztonságról a kapaszkodó felfogató alaplemeze gondoskodik, mely hosszan benyúlik a medence burkolata alá.
Jakuzzi Napernyo umbrella 2021 b

Jakuzzi napernyő

A nagyméretű, csaknem három méter átmérőjű ernyő igény szerint a masszázsmedencét, vagy az előtte lévő teret árnyékolja. A stabilitás érdekében lábazata a jakuzzi alá csúsztatható. Az ernyő krémszínű és tengerészkék színben is választható.
caldera spas fejparna 800x4 1

Cserélhető párnák

A párnák színe 5-10 év alatt megfakulhat. Amikor eljött az ideje a párnák cseréjének, keresse fel bemutatótermünket, ahol az adott modellhez illő párnákból választhat.

Kérjen azonnali ajánlatot egyszerűen!

Hagyja meg nekünk elérhetőségét, és hamarosan keresni fogjuk aktuális ajánlatunkkal!

Termék ajánlatkérés

"*" a kötelező mezőket jelöli

Hidden
Hidden