Caldera energiatakarékos masszázsmedencék

Mennyibe kerül a Caldera jakuzzik rendszeres használata?

Fókuszban az energiahatékonyság

Jakuzzi választás során fontos átgondolni a fenntartási és használati költségeket is.

A jakuzzik működtetésének energiaszámlára gyakorolt hatása nagyban függ a használat rendszerességétől, illetve a környezeti tényezőktől, mint például attól, hogy milyen évszakban használjuk a medencét. Ezen tényezők jelentősége azonban egy energiahatékonyságra tervezett, tökéletesen szigetelt masszázsmedence választásával minimálisra csökkenthető.

A szigorú standardoknak megfelelően tervezett Caldera Spas jakuzzikkal rendszeres napi használat mellett is rengeteg pénzt spórolhat az energiaköltségeken.

Energiahatékonyság & környezetvédelem

A Caldera Spas jakuzzik amerikai gyártója elkötelezett a környezetvédelem és az energiahatékonyság mellett, ennek megfelelően minden egyes Caldera Spas jakuzzi modell ezen szempontok maximális figyelembe vételével készül el a tervezéstől az utolsó simításokig.

Hogyan tartható alacsonyan a jakuzzi energiafelhasználása?

A Caldera Spas jakuzzik gyártója, a Watkins Wellness tudja a megoldást. A kiemelkedő energiahatékonyság megkülönbözteti a márka jakuzzijait a piacon elérhető versenytársaitól.

A Caldera jakuzzik minden egyes elemét – a szigetelést, a fűtőrendszert, a szivattyút és a burkolatot is – úgy tervezték, hogy a fürdővíz mindig meleg, az energiaszámla pedig mindig alacsony maradjon.

Miert 3kep 1
Caldera Utopia Ravello jakuzzi a kertben
FiberCor®
szigetelés

A Caldera Spas jakuzzik a más gyártók medencéinél használt uretán habnál négyszer sűrűbb, saját fejlesztésű, környezetbarát FiberCor® szigetelést kaptak. Ez a gyapjúszerű anyag a masszázsmedence szerkezetének minden üres rekeszét kitölti, minden irányból ezzel biztosítva a tökéletes szigetelést.

Caldera jakuzzi freshwater salt system
EnergyPro® keringetőmotor

Az Utopia® és a Paradise® sorozat jakuzzijaiban nagyon alacsony energiafelhasználással működő, innovatív EnergyPro® keringetőrendszer gondoskodik a beállított hőmérséklet folyamatos fenntartásáról, a víztömeg átforgatásával és a szivattyú hőjének vízbe vezetésével, mely megoldással a felfűtés energiafelhasználását spórolja meg a rendszer.

Caldera masszázsmedence thermo tetővel
Nagy sűrűségű thermotető

A thermotető a maximális energiahatékonység érdekében tökéletesen illeszkedik a jakuzzira, lezárja a szabad vízfelületet, így megakadályozza a párolgással járó víz- és hőveszteséget. Az időjárásálló tartós vinyl borítású sűrű habszigetelésből készült tető kifogástalan állapotának megtartásáért érdemes a mozgatáshoz tetőemelőt használni.

segítünk a választásban

Válasszon masszázsmedencét!

A Caldera Spas három sorozatában különféle méretű, felszereltségű és funkciókkal rendelkező jakuzzik közül válogathat.

Kérjen ajánlatot!

Ajánlatkéréssel lépjen velünk kapcsolatba, és szakképzett értékesítőink segítenek megtalálni Önnek az igényeinek leginkább megfelelő Caldera Spas jakuzzit.


[Elfogadom a SpaTrend Kft., mint Üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit és Adatvédelmi Irányelveit.]