Caldera Utopia jakuzzi

Hidromasszázs

Egyéni terápia

A Caldera Spas jakuzzik ülőhelyei és a befúvók pozíciója körültekintően, a test egészének működését figyelembe véve lettek kialakítva. A masszázspontokat úgy tervezték, hogy egy-egy adott izomcsoportot dolgozzanak meg, alaposan átmasszírozva azt a területet, amelynek a leginkább szüksége van rá.

A hivatásos személyi edzők például kifejezetten egyes izomkötegeket fejlesztő, specifikus programokat alkalmaznak az erősítő edzések során, a megfelelő állóképesség kialakításához, mivel a test fő izomcsoportjait egyenként meg kell megdolgoztatni.

A Caldera Spas körkörös masszázsterápiája ehhez hasonlóan működik: az izomfeszültség szempontjából legkényesebb testrészeket gyúrja át a talptól, egészen a váll és a nyak merev izomzatáig, de egyszerre csak egy izomcsoportra koncentrál.

A vízsugarak ereje állítható – az erőteljes hidromasszázstól egészen a finom, nyugtató simogatásig terjednek a fokozatok. Típustól függően a befúvók forgó és lüktető vízsugár kibocsátására is alkalmasak.

A hidromasszázs és a meleg víz bizonyítottan pozitív hatással bír az egészségre. Fokozza az anyagcserét, javítja a keringést, regenerálja az izmokat, és csökkenti az ízületi fájdalmakat.

Masszázsbefúvó rendszerek

A meleg víz természetes módon csillapítja a fájdalmat

A masszázsmedence meleg vize csökkenti az ízületek merevségét, és az ebből adódó fájdalmakat. A testhőmérséklet emelkedésével fokozódik a vérkeringés, a víz felhajtó ereje pedig oldja az ízületekben és izmokban felgyűlt stresszt, és javítja a mozgásterjedelmet. A masszázsbefúvók gondoskodnak arról, hogy ellazuljanak az izmok, inak, szalagok, miközben fájdalomcsillapító hatású endorfin szabadul fel a szervezetben. A jakuzzi rendszeres használatával megőrizheti az izmai erejét és rugalmasságát, ízületei mozgékonyságát és megelőzheti a sérüléseket.
caldera spas fejparna 800x4 1
Miert Caldera Ecstaseat

Izmok regenerálásával a gyorsabb felépülésért

A meleg vízben töltött értékes idő, különösen, ha a masszázsfunkciókat is alkalmazza, jótékonyan hat vérkeringésére. A vérrel szállított tápanyagok gyorsabban érnek a sejtekhez, szövetekhez, így a regenerálódás ideje is csökken.

Hatékony stresszoldás

A meleg vízben lazítás szinte egyidős az emberiséggel. Az orvosilag is javallott meleg vizes fürdőzés, a víz erejével történő masszírozás bizonyítottan jótékony hatású. Ezeket a ajánlásokat mindenki érti, de kevesen alkalmazzák.

Legyen része a hidroterápia pozitív eredményeiben! Látogasson el hivatalos Caldera Spas bemutatótermünkbe, és próbálja ki masszázsmedencéinket! Az élmény garantált. 

Caldera jakuzzi relax

Kérjen azonnali ajánlatot egyszerűen!

Hagyja meg nekünk elérhetőségét, és hamarosan keresni fogjuk aktuális ajánlatunkkal!

Termék ajánlatkérés

"*" a kötelező mezőket jelöli

Hidden
Hidden