Caldera jakuzzi Utopia Geneva

Luxus komfort fokozat

Folyamatos fejlesztések a maximális kényelemért

Egy tökéletes jakuzzi elősegíti a teljes ellazulást. Olyan közeget biztosít, ahol megszűnik a stressz, és megkezdődhet az igazi feltöltődés. A Caldera Spas modellek egytől-egyig ilyen masszázsmedencék.

Pezsdítő élmény

Caldera jakuzzi relax

Ergonómikus
ülések

A tervezők olyan ergonomikusan kialakított ülőhelyeket álmodtak meg, melyek lágyan körbeölelik a testet, tehermentesítik a gerincet, és elősegítik az egyenes testtartást.
jakuzzi belso features

Hidromasszázs
tetőtől talpig

A különböző befúvók valamennyi izomcsoportot átmasszíroznak: a nyak és a váll, a hát és a derék valamint a combok és vádlik izmait is. A talpmasszázs befúvóival együtt a jakuzzi teljes testmasszázst nyújt.
jakuzzi fejparna cserelheto

Személyre szabott masszázsélmény

A masszázsbefúvók iránya és vízsugarainak erőssége állítható, így kortól és magasságtól függetlenül teljesen testreszabható a hidroterápia.
utopia touchscreen control panel18smll 2

Kézreálló
kezelőpanel

A kezelőpanelek minden ülőhelyről könnyen elérhetők, és annyira egyszerű a működtetésük, hogy akár csukott szemmel is használhatók.
Caldera footerfolott 2020

Körkörös masszázsterápia

A jakuzzikban kialakított minden pozíció más testrészen nyújt mélymasszázst, azokat a területeket célozva, amelyek leginkább kényeztetésre szorulnak. Az ülőhelyeken végighaladva pedig teljes testet átmozgató, minden fontos izomcsoportra kiterjedő masszázsélményben lehet része.

Ülőhelyenként változó masszázsélmény

Ülésről-ülésre haladva, a befúvók egy-egy adott izomcsoportra összpontosítanak, beleértve a nyakat és a vállat, a hát nagy izmait, a deréktájat, a combizmokat, a vádlikat és a lábfejeket.

Körbehaladva regenerálhatja egész testét, vagy akár kiválaszthat egy izomcsoportot is, melyet alaposabban át szeretne masszíroztatni. Így minden alkalommal igényeihez alakíthatja a holisztikus hidromasszázs terápiát.

Caldera Utopia 2016 Tahitian jakuzzi inside
caldera jakuzzi masszazsrendszer helye

Masszázs vagy pihenés

A masszázsmedencéket sokféleképpen használhatja, attól függően, hogy éppen mihez van kedve, vagy fizikailag és mentálisan mire van szüksége. Néha jólesik csak úgy belemerülni a meleg vízbe és relaxálni, máskor viszont egy alapos, minden izomcsoportot érintő masszázsra vágyik az ember, mely ellazítja görcsös, agyonhajszolt izmait és felgyorsítja a test regeneráló folyamatait.

Állítható erősségű masszázsterápia

A hatékonyság érdekében minden izomcsoport a megfelelő terhelést kapja. A medencék minden egyes befúvójának erőssége és iránya is állítható, így szabadon választhat, hogy éppen egy erőteljes, alapos masszázst vagy egy könnyed, lágy, lazító kezelést kap. A vízsugarat pontosan irányíthatja arra a pontra, ahol a feszültségoldásra a legnagyobb szükség van.
Miert kiveteles teljesitme2

Kérjen azonnali ajánlatot egyszerűen!

Hagyja meg nekünk elérhetőségét, és hamarosan keresni fogjuk aktuális ajánlatunkkal!

Termék ajánlatkérés

"*" a kötelező mezőket jelöli

Hidden
Hidden