Lifestyle 15

Kényelem és megbízhatóság

Hidromasszázs felsőfokon

A Caldera Spas masszázsmedencék minden modelljének közös jellemzője a kényelem, a könnyű kezelhetőség, az energiatakarékosság és az egyedi masszázsélmény, mely az ülések gondos kialakításának és a befúvók körültekintő elhelyezésének köszönhető.

Jöjjön el bemutatótermünkbe, ahol vásárlás előtt élőben megtekintheti, és akár ki is próbálhatja masszázsmedencéinket. Fedezze fel a Caldera Spas jakuzzik nagyszerűségét személyesen, foglaljon időpontot!

FUNKCIÓK

Hatékonyság a wellness szolgálatában

A Caldera Spas jakuzzik tartósságát a következetesen megválogatott, minőségi alapanyagok biztosítják. Az élményszámba menő hidromasszázsról a nagy teljesítményű befúvók erős vízsugarai gondoskodnak, melyek alaposan átmasszíroznak minden izomcsoportot.
negyzetes koralak utp fibercore

Hőszigetelés

A Caldera jakuzzik jó hőtartását a szokásos szigetelésnél négyszer sűrűbb FiberCor® szigetelés biztosítja.
utopia touchscreen control panel18smll 2

Variációk

Az egyes modellek többféle formában, választható színű burkolattal, valamint felszereltséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.
labmasszazs hidroterapias

Befúvó rendszerek

A teljes testes hidromasszázsról minden modellben többféle befúvó gondoskodik a nyaktól egészen a talpakig.

NEHÉZ DÖNTENI?

Segítünk a választásban!

Az igényeit maradéktalanul kielégítő medence kiválasztásakor érdemes jól megalapozott döntést hozni. Ebben nyújtunk segítséget!

ENERGIAHATÉKONYSÁG

Mennyibe kerül az üzemeltetés?

A Caldera Spas jakuzzi üzemeltetése kíméli a pénztárcáját. A magas minőségű Caldera Spas medencék jelentősen kevesebb energiát fogyasztanak, mint a piacon fellelhető más, középszerű jakuzzik. Az alacsony fogyasztás hátterében három meghatározó elem áll:

1. A saját fejlesztésű FiberCor® áttörés a szigetelésben. A Watkins gyártó által szabadalmaztatott, kizárólag saját termékeiben használt habszigetelés négyszer sűrűbb, mint más poliuretán habok. Laza, gyapjúszerű rostjai a legkisebb réseket is kitöltik, így nem engedik kihűlni a medence vizét.

2. Az EnergyPro® keringetőszivattyú folyamatosan alacsony fogyasztással üzemel, így kevesebb energia felhasználásával tartja a medence vizét állandó hőmérsékleten.

3. A Caldera thermotetők pontosan illeszkednek a masszázsmedencékre kiváló energiahatékonyságot biztosítva. Minden modell fedele teljes habszigetelést tartalmaz, amely tartós, a tengerészetnél is alkalmazott műanyag bevonattal van ellátva.

CALDERA SPAS SOROZATOK

Válasszon az igényeinek leginkább megfelelő
sorozat modelljei közül!

Kérjen azonnali ajánlatot egyszerűen!

Hagyja meg nekünk elérhetőségét, és hamarosan keresni fogjuk aktuális ajánlatunkkal!

Termék ajánlatkérés

"*" a kötelező mezőket jelöli

Hidden
Hidden