Caldera Spas Paradise jakuzzi

Könnyedén és gyorsan

Jakuzzi vízkezelés

A jakuzzizás mindig kristálytiszta, higiénikus és lágy vízben nyújt maximális élményt, melyet a Caldera Spas masszázsmedencék esetén csupán heti néhány perc befektetett menergiával könnyedén elérhet.

A víz felületének tisztán tartása és a víz párolgásának elkerülése érdekében használaton kívül érdemes a masszázsmedencét tökéletesen illeszkedő thermotetővel lefedni.

Amennyiben a vízfelület szabadon marad, és szennyeződés kerül a vízbe, célszerű a szűrőt azonnal átmosni. Ha a párolgás következtében a vízszint csökken, a befúvók kellemetlenül fröcskölhetnek, ezért szükséges pótolni a hiányzó vízmennyiséget, amely egy szabványos kerti tömlővel is megtehető.

Szakértőink segítenek Önnek

Vásárlás során szakértőink minden esetben részéletes tájékoztatást nyújtanak a karbantartásról, bemutatják a szűrők tisztításának módját, és ismertetik azt is, hogy a rendelkezésre álló csapvíz minősége alapján milyen gyakran érdemes a vizet kezelni vagy cserélni.

Kímélő vízkezelés egyszerűen

A Caldera Spas jakuzzik vizének tisztántartásához kétféle módszer közül választhat.

Az AquaFinesse víztisztító és –lágyító termékek használata mellett már lehetősége van az egyedülálló FreshWater® Salt System sóbontó rendszert választani. Bármely megoldás mellett teszi le a voksát jól dönt, hiszen mindkét vízkezelési módszer lényegesen kevesebb kemikália felhasználásával tartja kristálytisztán jakuzzija vizét, mely ily módon környezet és bőrbarát marad. Ismerkedjen meg részletesebben a vízkezelési módszerekkel!

Freshwater Salt System

A Caldera Spas jakuzzik a más gyártók medencéinél használt uretán habnál négyszer sűrűbb, saját fejlesztésű, környezetbarát FiberCor® szigetelést kaptak. Ez a gyapjúszerű anyag a masszázsmedence szerkezetének minden üres rekeszét kitölti, minden irányból ezzel biztosítva a tökéletes szigetelést.

AquaFinesse vízkezelés

Az Utopia® és a Paradise® sorozat jakuzzijaiban nagyon alacsony energiafelhasználással működő, innovatív EnergyPro® keringetőrendszer gondoskodik a beállított hőmérséklet folyamatos fenntartásáról, a víztömeg átforgatásával és a szivattyú hőjének vízbe vezetésével, mely megoldással a felfűtés energiafelhasználását spórolja meg a rendszer.

karbantartás & vízcsere

Szerviz

Amennyiben további segítségre lenne szüksége, bármikor kapcsolatba léphet szervizes munkatársainkkal, akik igény esetén a vízcserét és a karbantartást is elvégzik Ön helyett.

Forduljon hozzák bizalommal!

Szerviz telefonszám: +36 30 586 2007
Caldera jakuzzi freshwater salt system vízkezelés