Sós vízű jakuzzik a FreshWater® Salt System segítségével

Egyedülálló újdonság a víztisztításban

  • Egészségesebb víz
  • Puhább, selymesebb bőr
  • Környezettudatos fertőtlenítés
  • Kristálytiszta víz akár 1 éven át
Caldera Paradise jakuzzi with FreshWater
Freshwater SaltSytem Logo

AJÁNDÉK SÓS VÍZKEZELŐRENDSZER!

Válasszon a CalderaSpas jakuzzik Utopia® sorozatából, és most ingyenesen beépített Freshwater sóbontó rendszerrel kapja kézhez medencéjét!

Waterfall FreshWater

EGYSZERŰBB • TISZTÁBB • TERMÉSZETESEBB

Kíméletes vízkezelés természetes sóval

A FreshWater® Salt System forradalmasította a jakuzzi vízkezelését. Ez az innovatív rendszer lényegesen jobb minőségű fürdővizet biztosít jakuzzijában, egyszerűségével pedig leveszi a víz tisztán tartásával kapcsolatos terheket az Ön válláról.

Segítségével a jakuzzi víz tökéletes tisztításához az eddig ismert környezetbarát víztisztítási módszereknél is kevesebb vegyszerre van szükség, így az eredmény lágyabb érzetű, gyengédebb és kristálytiszta, szinte vegyszermentes fürdővíz, mely nem csupán bőr-, de környezet- és pénztárcabarát is.

Ez a könnyedén használható rendszer a Caldera Spas Utopia® és Paradise® sorozatú jakuzzikban érhető el.

Válassza a legkíméletesebb víztisztítást! Szerezze be jakuzziját ajándék FreshWater® Salt Systemmel felszerelve!

Adja meg elérhetőségét, és értékesítőink felveszik Önnel a kapcsolatot, hogy elkészítsék személyre szabott ajánlatunkat.


[Elfogadom a SpaTrend Kft., mint Üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit és Adatvédelmi Irányelveit.]

Miért válassza a FreshWater® Sóbontó Rendszert?

A FreshWater® Salt System segítségével lényegesen rövidebb karbantartási idővel, szinte vegyszermentesen tarthatja mindig tisztán és használatra készen a jakuzzija vizét. Így Önnek nincs más dolga, mint pihenni és feltöltődni medencéjében. Enyhítse fájdalmát, javítsa alvási szokásait és ápolja családi barátai kapcsolatait a jakuzzi hullámai között együtt töltött minőségi idővel.

Egyszerűbb és gyorsabb

A FreshWater® Salt System egy karbantartást nem igénylő*, eldobható patron segítségével fertőtleníti a vizet, mely sóból klórt állít elő. Egy kazetta négy hónapig használható, és másodpercek alatt szerszámok és segítség nélkül könnyen cserélhető.

A rendszer jakuzzi kezelőpaneljéről könnyedén irányítható, gombnyomással beállíthatja a kívánt klórszintet, a FreshWater® Salt System pedig automatikusan előállítja a megfelelő mennyiségű
fertőtlenítőszert, kiküszöbölve a kézi adagolással járó találgatásokat.

Caldera jakuzzi Fresh Water Salt System vízkezelés
Caldera jakuzzi freshwater salt system

Természetesebb és kíméletesebb

A Freshwater® Salt System segítségével a jakuzzi vizének tisztán tartásához használt vegyi úton előállított klór felhasználása a korábbi technológiáknál is kevesebbre csökkenthető. A rendszer ugyanis só bontásával képes természetes klórt előállítani, mely ugyanúgy alkalmas a medence vizében szaporodó baktériumok elpusztítására, ugyanakkor természetessége révén a víz szinte vegyszermentes, így bőr- és környezetbarát.

Bőr- és környezetbarátabb

A sóbontó rendszer által előállított természetes klór környezetbarát módon tisztítja és fertőtleníti a jakuzzi vizét. A fürdővíz így lágyabb, selymesebb érzetű bőr- szemkímélő marad, így érzékenyebb bőrűek is gondtalanul élvezhetik a jakuzzi által nyújtott wellness élményt.

A lényegesen kevesebb vegyszer használatának köszönhetően a jakuzzi vize a környezetet sem károsítja, arról nem is beszélve, hogy sóbontó rendszer használatával a vízfelhasználás is jelentősen csökkenthető.

Caldera Paradise reunion jakuzzi wellness élmény
Caldera jakuzzi freshwater salt system vízkezelés

Pénztárcakímélőbb

Mivel egyetlen FreshWater® Salt System patron négy hónapig képes a jakuzzi vizéhez megfelelő mennyiségű természetes klór előállítására, így egy évre csupán három patronra van szükség, hogy a medence vize mindig kristálytiszta és használatkész legyen. Emellett míg más vízkezelési módszerekkel a jakuzzi vizét érdemes négyhavonta cserélni, addig a FreshWater® Salt System használatával a teljes vízcserét évi egyszer is elegendő elvégezni.

VÁLASSZON MOST A CALDERASPAS JAKUZZIK UTOPIA SOROZATÁBÓL, ÉS FRESHWATER® SALT SYSTEM BEÉPÍTÉSÉVEL AJÁNDÉKOZZUK MEG!

Válassza a forradalmi vízkezelést, válassza a FreshWater® Salt Systemet!

Freshwater termékek
FreshWater Product Cartridge
FreshWater Logo