Caldera. Több mint jakuzzi.

Minden luxus igényt kielégít

A masszászmedence, mely a stílust kényelemmel és teljesítménnyel ötvözi

Az esztétikus Caldera Spas masszázsmedence tervezésekor a gyártók különös figyelmet fordítottak arra, hogy ezek a jakuzzik a kényelem, az energiahatékonyság és a teljesítmény tekintetében a legjobbat nyújtsák.

Hiszünk abban, hogy a hidroterápia nem csak testünkre, de lelkünkre is pozitív hatást gyakorol. Ha szeretne megszabadulni a mindennapi stressztől és feszültségektől, ezáltal megóvni egészségét, és megőrizni fiatalságát, nem érdemes tovább keresgélnie. A Caldera Spas masszázsmedencéivel mindez megvalósítható.

Caldera Utopia Ravello jakuzzi a kertben

Válasszon Caldera Spas prémium masszázsmedencét!
Nem fogja megbánni.

Tökéletes kényelem

A Caldera Spas masszázsmedencéit a legkényelmesebb hidroterápiás eszközök között tartják számon. A legnagyobb körültekintéssel tervezett, tökéletesen ergonomikus ülő- és fekvőhelyeken, a masszírozó vízsugarak minden olyan kényes izomcsoportot átdolgoznak, és ellazítanak, melyek a stressztől vagy erős igénybevételtől feszesek maradtak.
Caldera Jakuzzi Lifestyle Utopia Ravello
Miert kiveteles teljesitme2

Kiváló teljesítmény

A Caldera Spas masszázsmedencék hosszú évek múlva, folyamatos használat mellett sem veszítenek teljesítményükből. Mind az akril medencefelület, mind a főbb alkatrészek: a fűtőberendezés, a szivattyúk és egyéb tartozékok megfelelnek a legmagasabb minőségi előírásoknak.

Kifogástalan stílus

A medencék tervezése során fontos szerepet játszott az is, hogy a jakuzzi ne csak egy használati tárgy legyen, hanem az otthon vagy kert szemre való díszévé váljon. A stílusos megjelenés hozzájárul a masszázsmedence által nyújtott élményhez csakúgy, mint a beépített LED-es világítás, a vízesés és egyéb szórakoztatóelektronikai kiegészítők.
Miert 3kep 1
Caldera energiatakarékos masszázsmedencék

Energiahatékonyság

A Caldera Spas elkötelezett az energiatakarékos tervezés mellett, így Ön energiát és pénzt spórolhat az üzemeltetés során. Az innovatív FiberCor® szigetelésnek, a rendkívül hatékony EnergyPro® keringető rendszernek, és a pontosan illeszkedő, medencére szabott thermotetőnek köszönhetően a Caldera Spas medencék hatékonyan, más medencék használati költségeinek töredékéért működtethetők.

Kérjen azonnali ajánlatot egyszerűen!

Hagyja meg nekünk elérhetőségét, és hamarosan keresni fogjuk aktuális ajánlatunkkal!

[Elfogadom a SpaTrend Kft., mint Üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit és Adatvédelmi Irányelveit.]