NIAGARA MASSZÁZSMEDENCE ÉRDEKLŐDÉS


[Elfogadom a SpaTrend Kft., mint Üzemelteto Általános Szerzodési Feltételeit és Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát - Adatkezelési Tájékoztató. Az ÁSZF az oldal alján található.]

Caldera Spas NIAGARA

JAKUZZI MODELL

A Caldera Spas NIAGARA a sorozat optimális darabja. A tágas belső térrel rendelkező luxus masszázsmedence ülőhelyeivel hét felnőtt számára nyújt tökéletes masszázsélményt. Az un. Circuit Therapy kialakításával az összes ülőhely fúvókái lehetővé teszik a test teljes átmasszírozását, és a teljes ellezulást.

Férőhely:
7 ülőhely

Méret (cm):
226 x 226 x 97

Űrtartalom:
1.525 liter

Jetek 52 db:
2 Euphoria jets, 2 OrbiSsage jets,
4 VersaSsage jets, 2 AdaptaFlo jets,
4 Euro-Pulse jets, 38 Euro Directional.

Motorok:
2 ReliaFlo keringető;
1 kétsebességes,
2.5 Le (5.2 BHP) és
1 egysebességes,
2.5 Le (5.2 BHP)

Kerigető szivattyú:
EnergyPro (35 W)
Fűtés:
EnergyPro fűtés (3.000 Watt)

Tömeg (száraz): 450 kg
Tömeg (vízzel): 2.535 kg

Hőszigetelés:
FiberCor kitöltő anyag, 1 kg/m2

Szűrés:
100 négyzetlábas szűrő (10 m2)

Kezelőpanel:
Magyar nyelvű Advent LCD Main CP + Auxiliary CP

Világítás:
SpaGlo több zónás világítás,
12 ponton elhelyezett világítás,
4 sarok külső világítás

Elektromos igény:
230 V / 25 A / 32 A vagy 3 x 16 A

OPCIÓK:
Audió rendszer:
Vezeték nélküli Bluetooth
Audió Rendszer,
Wireless In-home Dock

Tetőemelő:
ProLift III, ProLift IV
Ózon rendszer:
Ozone System Monarch CD
Lépcső:
Avante, EcoTech vagy Polymer

Masszázs­terápia személyre szabva

HOGY MŰKÖDIK A CIRCUIT THERAPY?

Amikor váltogatja az ülőhelyeket a jakuzziban, úgy teljes testmasszázsban részesül, mert a fóvókák az összes fontos izomcsoportját masszázsban részesíthetik. A fóvókák a különféle modellekben a hidromasszázs során ellazítják a nyakat, a vállakat, hát felső részét, a gerinctájékot, a hát alsó részeit, csípőjét, combját, vádliját, lábfejét és csuklóját.

FIBER COR
HŐSZIGETELÉS
A Caldera medencék energia takarékosságát FiberCor szigetelésnek köszönhetik, mely négyszer sűrűbb, mint általában a masszázsmedencék szigetelése. Ez az anyag 100%-ig újrahasznosítható, és teljes terjedelmében kitölti a burkolat és medencetest közötti légrést.
EGYEDI OLDALBURKOLAT
MEGJELENÉS
Utópia sorozatunkban a gyönyörű és a BMW által formatervezett Avante™ burkolat, tartós anyag, amely ellenáll a kemény időjárási elemeknek, és fomailag is jelenős újításokat mutat, mert itt szakítottak a trevezők a fa utánzatával. Kapható Sand, Slate és Brownstone színben.
KEZELŐPANEL
VEZÉRLÉS
A Calderák jellegzetessége a többnyelvű, exkluzív, színes kijelzővel ellátott Advent érintőképernyős LCD vezérlő. Az intuitív működéssel egyetlen gombnyomással vezérelhetők a befúvók, a többzónás világítás és a beépített vezeték nélküli hangrendszer.

Arctic White Pearl Platinum Tuscan Sun
Arctic White Whitre Pearl Platinum Tuscan Sun Midn. Canyon
Parchment Ash Java
Parchment Ash Java
 

A Niagara masszázsmedence 3D-s nézete

Az ábrázolt medence animációját a tetszés szerinti nézőpontnál meg tudjuk állítani.

Vízkezelés

A Caldera Spas jakuzzik olcsón fenntartható víz fertőtlenítő eljárást alkalmaznak, melyben közönséges konyhasóból állítja erő a jakuzzi a klórt. Ez a módszer nagyon biztonságos, kevés odafigyelést igényel.

Jakuzzi lépcső

A lépcsők a masszázsmedencéből történő biztonságos ki- és beszállás legfontosabb kellékei. Szintetikus anyagból készülnek, stabilak, ellenállnak a legzordabb időjárásnak is. Színük, és stílusuk a jakuzzihoz igazodik.

Tetőemelő

A thermotető emelők feladata hogy a vastag szivacsos anyagú tetőt bárki könnyen leemelje a jakuzziról. Több működésű is rendelkezésünkre áll, válasszuk azt, ami az adott helyre a legpraktikusabb.