AVENTINE MASSZÁZSMEDENCE ÉRDEKLŐDÉS


[Elfogadom a SpaTrend Kft., mint Üzemelteto Általános Szerzodési Feltételeit és Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát - Adatkezelési Tájékoztató. Az ÁSZF az oldal alján található.]

Caldera Spas AVENTINE

JAKUZZI MODELL

A Caldera Aventine masszázsmedencéje azoknak lehet jó választás, akiknek nagyon kevés hely áll rendelkezésre egy ilyen wellness eszköz üzemeltetéséhez.A háromszög formájú jakuzzi jól betehető falszegletekbe, sarkokba. Kiváló választás, ha legfeljebb két személy használná a masszázsmedencét.

Férőhely:
2 ülőhely

Méret (cm):
162 x 162 x 74

Űrtartalom:
575 liter

Jetek 14 db:
6 Euro,
6 AdaptaFlo,
2 Euro-Pulse

Motorok:
1 ReliaFlo Pump:
1 kétsebességes 2 Le
(4 BHP)

Fűtés:
EnergyPro fűtés (2.000 Watt)

Tömeg (száraz): 200 kg
Tömeg (vízzel):  935 kg

Hőszigetelés:
FiberCor kitöltő anyag, 1 kg/m2

Szűrés:
35 négyzetlábas szűrő (3,5 m2)

Kezelőpanel:
LCD Main CP

Világítás:
Kék LED vízalatti világítás

Thermotető:
Időjárásálló thermotető
(6,6 cm – 9,3 cm) 2 lb-sűrűségű habbal

OPCIÓK:
Tetőemelő:
(nem áll rendelkezésre)
Lépcső:
EcoTech vagy Polymer

Elektromos igény:
230 V / 16 A / 20 A

Masszázs­terápia személyre szabva

HOGY MŰKÖDIK A CIRCUIT THERAPY?

Amikor váltogatja az ülőhelyeket a jakuzziban, úgy teljes testmasszázsban részesül, mert a fóvókák az összes fontos izomcsoportját masszázsban részesíthetik. A fóvókák a különféle modellekben a hidromasszázs során ellazítják a nyakat, a vállakat, hát felső részét, a gerinctájékot, a hát alsó részeit, csípőjét, combját, vádliját, lábfejét és csuklóját.

FIBER COR HŐSZIGETELÉS
ENERGIAHATÉKONYSÁG
A Caldera medencék energia takarékosságát FiberCor szigetelésnek köszönhetik, mely négyszer sűrűbb, mint általában a masszázsmedencék szigetelése. Ez az anyag 100%-ig újrahasznosítható, és teljes terjedelmében kitölti a burkolat és medencetest közötti légrést.
ECOTECH® OLDALBURKOLAT
MEGJELENÉS
A Vacanza sorozat tagoltabb, selymes felületű, tartós oldalburkolatot kapott, amely ellenáll a kemény időjárási körülményeknek, és formailag is jelenős újításokat mutat, mert itt félig szakítottak a tervezők a fa utánzatával. Kapható Asc, Java és Parchment színekben.
ÉRINTŐ­KÉPER­NYŐS KEZELŐPANEL
VEZÉRLÉS
A CalderaSpas Vacanza sorozata hagyományos, többnyelvű kijelzővel ellátott Kontrol Panelt kapott. Az intuitív működéssel pár gombnyomással vezérelhetők a befúvók, a világítás és a beépített vezeték nélküli hangrendszer is. Kezelésének elsajátítása egyszerű.

Jakuzzi színválasztó

Testre szabhatja masszázs­medencéje színét! Válassza ki, hogy melyik kombináció illeszkedik a leginkább ízléséhez!

Vízkezelés

A Caldera Spas jakuzzik olcsón fenntartható víz fertőtlenítő eljárást alkalmaznak, melyben közönséges konyhasóból állítja erő a jakuzzi a klórt. Ez a módszer nagyon biztonságos, kevés odafigyelést igényel.

Jakuzzi lépcső

A lépcsők a masszázsmedencéből történő biztonságos ki- és beszállás legfontosabb kellékei. Szintetikus anyagból készülnek, stabilak, ellenállnak a legzordabb időjárásnak is. Színük, és stílusuk a jakuzzihoz igazodik.

Tetőemelő

A thermotető emelők feladata hogy a vastag szivacsos anyagú tetőt bárki könnyen leemelje a jakuzziról. Több működésű is rendelkezésünkre áll, válasszuk azt, ami az adott helyre a legpraktikusabb.