PALATINO MASSZÁZSMEDENCE ÉRDEKLŐDÉS


[Elfogadom a SpaTrend Kft., mint Üzemelteto Általános Szerzodési Feltételeit és Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát - Adatkezelési Tájékoztató. Az ÁSZF az oldal alján található.]

Caldera Spas PALATINO

JAKUZZI MODELL

A Palatino jó választás azoknak, akik nagy befogadó képességű jakuzzik szeretnének, és egyszerre sok személlyel akarnak együtt fürdőzni. A Palatino falvastagsága kisebb így a belső tere nagyobb, amit a gyártó a jobb hőszigeteléssel ellensúlyozott. A Palatino a praktikus vásárlóknak készül.

Férőhely:
6 (1 fekvő, 5 ülő)

Méret (cm):
226 x 226 x 98

Űrtartalom:
1.525 liter

Jetek 45 db:
35 Euro,
6 AdaptaFlo,
4 AdaptaSsage

Motorok:
2 ReliaFlo motor:
1 Dual-Speed 2.5 Le
(5.2 BHP);
1 Single-Speed 2.5 Le
(5.2 BHP)

Fűtés:
EnergyPro fűtés (2.000 Watt)

Tömeg (száraz): 415 kg
Tömeg (vízzel): 2.420 kg

Hőszigetelés:
FiberCor kitöltő anyag, 1 kg/m2

Szűrés:
65 négyzetlábas szűrő (6,5 m2)

Kezelőpanel:
LCD Main CP

Világítás:
Mystique 10 pontos belső világítás

Elektromos igény:
230 V / 25 A / 32 A

Látványelemek:
Acquarella vízesés

Thermotető:
Időjárásálló thermotető
(6,6 cm – 9,3 cm) 2 lb-sűrűségű habbal

OPCIÓK:
Audió rendszer:
Wireless Bluetooth Sound System, Wireless In-home Dock

Ózon rendszer:
Ozone System Monarch CD

Tetőemelő:
ProLift, ProLift II, ProLift III, vagy ProLift IV
Lépcső:
EcoTech vagy Polymer

Masszázs­terápia személyre szabva

HOGY MŰKÖDIK A CIRCUIT THERAPY?

Amikor váltogatja az ülőhelyeket a jakuzziban, úgy teljes testmasszázsban részesül, mert a fóvókák az összes fontos izomcsoportját masszázsban részesíthetik. A fóvókák a különféle modellekben a hidromasszázs során ellazítják a nyakat, a vállakat, hát felső részét, a gerinctájékot, a hát alsó részeit, csípőjét, combját, vádliját, lábfejét és csuklóját.

FIBER COR
HŐSZIGETELÉS
A Caldera medencék energia takarékosságát FiberCor szigetelésnek köszönhetik, mely négyszer sűrűbb, mint általában a masszázsmedencék szigetelése. Ez az anyag 100%-ig újrahasznosítható, és teljes terjedelmében kitölti a burkolat és medencetest közötti légrést.
EGYEDI OLDALBURKOLAT
MEGJELENÉS
Utópia sorozatunkban a gyönyörű és a BMW által formatervezett Avante™ burkolat, tartós anyag, amely ellenáll a kemény időjárási elemeknek, és fomailag is jelenős újításokat mutat, mert itt szakítottak a trevezők a fa utánzatával. Kapható Sand, Slate és Brownstone színben.
KEZELŐPANEL
VEZÉRLÉS
A Calderák jellegzetessége a többnyelvű, exkluzív, színes kijelzővel ellátott Advent érintőképernyős LCD vezérlő. Az intuitív működéssel egyetlen gombnyomással vezérelhetők a befúvók, a többzónás világítás és a beépített vezeték nélküli hangrendszer.

Jakuzzi színválasztó

Testre szabhatja masszázs­medencéje színét! Válassza ki, hogy melyik kombináció illeszkedik a leginkább ízléséhez!

Vízkezelés

A Caldera Spas jakuzzik olcsón fenntartható víz fertőtlenítő eljárást alkalmaznak, melyben közönséges konyhasóból állítja erő a jakuzzi a klórt. Ez a módszer nagyon biztonságos, kevés odafigyelést igényel.

Jakuzzi lépcső

A lépcsők a masszázsmedencéből történő biztonságos ki- és beszállás legfontosabb kellékei. Szintetikus anyagból készülnek, stabilak, ellenállnak a legzordabb időjárásnak is. Színük, és stílusuk a jakuzzihoz igazodik.

Tetőemelő

A thermotető emelők feladata hogy a vastag szivacsos anyagú tetőt bárki könnyen leemelje a jakuzziról. Több működésű is rendelkezésünkre áll, válasszuk azt, ami az adott helyre a legpraktikusabb.