Próbáljon ki egy jakuzzit!

Jelentkezzen be próbára!

Bemutatótermünkben kényelmes és higiénikus privát szeparét alakítottunk ki, hogy Ön úgy próbálhassa ki masszázsmedencéinket, mintha egy első osztályú wellness szállodában, vagy éppen a saját otthonában, teraszán fürdőzne.

Éljen ezzel a remek lehetőséggel, vásárlás előtt próbálja ki medencéinket!

Igényeljen próbalehetőséget, és időpont egyeztetés céljából azonnal felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Caldera Spas Masszázsmedencék

Egy életre tervezve, hogy Ön is új életre keljen

A Caldera masszázsmedencék a világ egyik legismertebb és legelismertebb gyártójától Dél-Kaliforniából érkeznek Magyarországra. A Caldera Spas több, mint 45 éve az energiatudatosság, a kényelem és a legintenzívebb masszázsmélmény jegyében a legnagyobb odafigyeléssel, kézzel készíti masszázsmedencéit. A gyár ezidáig közel kétmillió jakuzzit készített. A gyártó arra törekszik, hogy a jakuzzi tulajdonosok akár egy életen át a legnagyobb örömmel használják medencéiket.

Megteremtettük a próba feltételeit

Mint ahogyan világszerte már sok helyen, Magyarországon is megteremtettük annak lehetőségét, hogy kipróbálhasson egy Caldera medencét, mielőtt úgy dönt, hogy jakuzziba fekteti pénzét. A törökbálinti MAXCity lakberendezési bevásárlóközpont első emeletén kialakított gyönyörű környezetben hoztuk létre azt az élményközpontot, ahol az összes Caldera modellt megtekintheti élőben, és ha kedve támad, akkor akár ott helyben ki is próbálhatja őket. A próba során szárazon, vagyis víz nélkül is letesztelheti medencéinket. Így lehetősége nyílik méretben, elrendezésben, ergonómiát tekintve is az életéhez és a körülményeihez leginkább illeszkedő modellt kiválasztani. Ha kedve tartja, akkor pedig számos vízzel feltöltött modellt is kipróbálhat higiénikus, privát szeparénkban.

Foglaljon időpontot próbára

Ha szeretné, hogy a jakuzzi élményközpontunk csakis az Ön rendelkezésére álljon, foglaljon egyéni időpontot! Élvezze, és tesztelje a legkülönlegesebb modelljeink minden funkcióját, kényelmét és masszázsélményét. Öltözővel és zuhanyzóval is ellátott, higiénikus és egyedi kialakítású szeparénk az Önnek legmegfelelőbb időpontban várja.

Szakértő kollégáink segítenek a választásban

A szinte évtizedes masszázsmedence szakértői tapasztalattal rendelkező munkatársaink az év bármely napján és bármely időben rendelkezésére állnak, hogy segítséget nyújtsanak Önnek a tökéletes jakuzzi kiválasztásában. Kérdezzen minket bizalommal a kényelemről, a dizájnról, a gyártásról, a fogyasztásról. A Magyarországon telepített több, mint négyezer jakuzzink és elégedett felhasználónk jelentik a garanciát arra, hogy Ön a legmegfelelőbb modellt és a legoptimálisabb pénzügyi konstrukciót választhassa.