Seychelles vagy Marino?

Mutatjuk a különbséget

Nem nehéz elveszni a jakuzzi típusok útvesztőjében, így most két népszerű jakuzzink összehasonlításával nyújtunk Önnek segítő kezet. Mivel leggyakrabban hatszemélyes jakuzzira esik vásárlóink választása, ezért két különböző sorozatban elérhető hat férőhelyes sikeres modellt mutatunk be részletesen.

Caldera Seychelles & Marino jakuzzi teszt

Melyik Caldera jakuzzi a tökéletes választás?

Segítünk!

Tapasztalatból tudjuk, hogy a tökéletes jakuzzit megtalálni nem egyszerű feladat. A masszázsmedence méreteitől, a férőhelyek és a befúvók számán át, a funkciókig és felszereltségig érdemes minden szempontot alaposan górcső alá venni.

A Caldera kínálatában számos jakuzzi modell közül válogathat, de bármely medence mellett teszi le a voksát, biztosan jó döntést hoz, és hosszú évtizedeken át örömét leli majd saját masszázsmedencéjében.

Reméljük összehasonlításunkkal sikerült rámutatnunk a választás során átgondolandó szempontokra, és segíthetünk Önnek is megtalálni az igazit, legyen az Seycehelles, Marino vagy más Caldera jakuzzi!

seychelles jakuzzi oldalnezete

Paradise sorozat

Seychelles jakuzzi

A Paradise sorozatban elérhető kényelmes Seychelles jakuzzik egy fekvő- és öt ülőhellyel nyújtanak kikapcsolódást és örömet a mindennapokban.

Ezt a modellt a befúvók száma és típusa, valamint a jakuzzi felszereltsége teszi magasabb kategóriássá.

43 darab, 5 különféle típusú befúvó gondoskodik a teljes test izomzatának ellazításáról. Ezek között megtalálhatók a hátizmokat masszírozó nagy teljesítményű VersaSsage® befúvók, és egy Euphoria® is, mely alaposan megdolgozza a comb hátsó izomzatát.

A Seychelles jakuzzik Freshwater Salt System® kompatibilisek, mely a lehető legegyszerűbbé, környezetkímélővé és nem utolsó sorban gazdaságossá teszi a jakuzzik vízkezelését.

Az EnergyPro® keringetőnek és fűtőrendszernek köszönhetően a Seychelles jakuzzik még alacsonyabb energiafelhasználással működtethetők.

Válasszon Seychelles jakuzzit, és nyaraljon gondtalanul a hétköznapokban is!

Vacanza sorozat

Marino jakuzzi

A Marino jakuzzi a Caldera ár-érték arányban legkedvezőbb Vacanza sorozatának tagja. A hatszemélyes modellben, a Seychelles jakuzzihoz hasolóan egy fekvő és öt ülőhely került kialakításra.

Paramétereit tekintve azonos mérettel és hasonló súllyal valamint kapacitással rendelkezik eggyel magasabb kategóriás társához. A Marino jakuzzi is háromféle külső borítással és ötféle színű belső héjjal választható.

Ebben a jakuzziban a különféle férőhelyeken összesen 43 darab befúvó biztosítja a test teljes izomzatának átmasszírozását. A Marino három különböző típusú jettel felszerelt, melyek közül az AdaptaFlo® és az AdaptaSsage® a hát izomzatának megdolgozásáért felelős.

A teljes ellazulást csobogó vízesés és a medence belső világításának köszönhetően fényterápia segíti.

Válasszon kiváló ár-érték arányú Marino jakuzzit, és élvezze jótékony hatásait hosszú évtizedeken át!

marino jakuzzi oldalnezete
Caldera Paradise jakuzzi logo
Seychelles jakuzzi 2019
Marino jakuzzi 2019
cropped CalderaSpas favicon

SEYCHELLES

MARINO

Férőhelyek száma

6 felnőtt

6 felnőtt

Méretek

213 x 213 x 91 cm

213 x 213 x 91 cm

Űrtartalom

1250 liter

1375 liter

Súly

430 kg

380 kg

Súly feltöltve

2160 kg

2235 kg

Befúvók

43 befúvó:
34 Euro, 1 Euphoria™ jet,
5 VersaSsage™ jets, 2 AdaptaSsage™ jets,
1 AdaptaFlo™ jet

35 befúvó:
27 Euro, 5 AdaptaFlo™,
3 AdaptaSsage™

Vízkezelő rendszer

FreshWater® sóbontó
rendszer

Aquafinesse vízkezelés


[Elfogadom a SpaTrend Kft., mint Üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit és Adatvédelmi Irányelveit.]

Kérje ajánlatunkat most!

Legyen csúcskategóriás amerikai masszázsmedencéje most exkluzív kedvezménnyel!

Caldera Marino jakuzzi a teraszon
Caldera Seychelles & Marino jakuzzi teszt
Seychelles 1

Várjuk a maxcity-ben!

Ha szívesen győződne meg személyesen a Caldera masszázsmedencék páratlan minőségéről, esetleg ki is próbálná a jakuzzizást, szeretettel várjuk bemutatótermünkben Törökbálinton, a SpaTrend Outdoor Design MaxCity-ben.

A Caldera jakuzzik számos modelljét megtekintheti, sőt, privát szeparéban akár ki is
próbálhatja bemutatótermünkben!

Látogasson el hozzánk és engedje, hogy szakértő kollégáink segítségére legyenek az Ön számára megfelelő masszázsmedence kiválasztásában!

2045 Törökbálint, Tópark u. 1/A

Spatrend Outdoor MaxCity bemutatóterem