30/ 587 4926; 30/ 499 8306; 30/ 643 2621
Oldal kiválasztása

MIÉRT A CALDERA?

“Kényelem, teljesítmény és stílus”

Jakuzzi belső (kép)

A LEGJOBB MASSZÁZSMEDENCE, MELYBEN ÖTVÖZŐDIK A KÉNYELEM, A TELJESÍTMÉNNYEL ÉS A STÍLUSSAL.

Masszázsmedencéből, pezsgőfürdőből számtalan modell található, azonban minél jobban megismerjük ezeket, annál könnyebb a tökéletes modellre szűkíteni a választékot. Ha arra vágyunk, hogy a mindennapi stressztől és a feszültségektől megszabaduljunk, ezáltal óvjuk egészségünket, megőrizzük fiatalságunkat, nem érdemes tovább keresnünk. A Caldera Spas masszázsmedencéiben mindezt megtaláljuk.

Mi, a Caldera Spas-nál mindig szem előtt tartottuk, hogy a piacon – mind kényelemben, energiahatékonyságban és teljesítményben – a legjobb minőségű masszázsmedencét kínáljuk vásárlóinknak.

Régóta tudjuk, hogy a gyógyfürdők milyen csodás hatást gyakorolnak testünkre, lelkünkre. Hisszük, hogy a hidroterápia nem csak fizikailag, hanem mentálisan is pozitív változásokat idézhet elő. Célunk, hogy ezt a tudást megosszuk Önökkel és a Caldera Spa masszázsmedencék segítségével betekintést nyújtsunk ebbe a misztikus világba.

Jakuzzi értékesítés (kép)

KÉNYELMET TERVEZÜNK
Sokan a Caldera masszázsmedencéit a legkényelmesebb hidroterápiás eszközök között tartják számon. A masszírozó vízsugarak minden olyan kényes izomcsoportot elérnek, melyek a legnagyobb valószínűséggel tárolják a stresszből vagy megerőltetésből fakadó feszültségeket. A medencék üléseit a legnagyobb körültekintéssel alkották meg tervezőink.

TELJESÍTMÉNYT TERVEZÜNK
A Caldera masszázsmedencéi hosszú évek folyamatos használata mellett sem veszítenek teljesítményükből. Hatékony fűtőberendezéseket, szivattyúkat és egyéb, kiváló minőségű alkatrészeket építünk a medencékbe, ahogy a beltéri akril felületek is megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak. Az innováció, az új technikák keresése, a design fejlesztése, az energiahatékonyság növelése a legfontosabb tervek között szerepelnek.

STÍLUST TERVEZÜNK
A tökéletes formatervezés mindig megnyugtató. Ezzel fokozható a masszázsmedence nyújtotta élmény, a lazító vagy frissítő hatás. A formatervezés része a LED-es világítás, a vízesés, a szórakoztató rendszerek és minden apró részlet, ami a kényelmet szolgálja.

Színtiszta kényelem®

A legjobb masszázsmedence, melyet kifejezetten kényelemre terveztek. A kényelem azonban önmagában mit sem ér a design nélkül, hiszen ez biztosítja a pihentető élményt és kiemeli a medence minden előnyös tulajdonságát.

Kivételes teljesítmény®

A legjobb masszázsmedence, melyet a teljesítményre terveztek. Ahhoz, hogy a masszázsmedence a legjobb teljesítményt nyújtsa, a tervezésnek is csúcsminőségűnek kell lennie. A Caldera Spas medencéibe a legkiválóbb alkatrészeket építjük, így működésük évek óta megbízható.

Jakuzzi kültéren (kép)

“Egy medence, melyet az Ön egészsége megőrzésére terveztek, abban is segít, hogy nyugodtan mondhassa, jól döntött!”