30/ 587 4926; 30/ 499 8306; 30/ 643 2621
Oldal kiválasztása

SEGÍTÜNK VÁLASZTANI

Hogyan vásároljunk jakuzzit?

A masszázsmedencék kiválasztásakor nagyon sok kérdés merül fel. A víztisztaság fontossága, a hőszigetelés hatékonysága, a medencék külső megjelenése egyaránt fontos szempontok életünk első jakuzzijának a kiválasztásakor. Ha jól akarunk dönteni, érdemes alaposan megismerni ezeket a témaköröket, és az alapján kiválasztani azt a gyártót vagy azt az értékesítő céget, akit partnerünkké választunk. Mi magunk azért bízunk a Calderában, mert megfelel mindazoknak az igen magas igényeknek, amit mi magunk elvárunk egy masszázsmedencétől.

 

Vezse Roland - ügyvezető/Caldera Spas

Jakuzzi kültéren (kép)
Jakuzzi értékesítés (kép)

Az igényeinknek megfelelően válasszunk!

Amint megszületett az elhatározás, hogy masszázsmedencét vásárolnánk, érdemes összehasonlítani a különböző méretű és felszereltségű modelleket. Így biztos, hogy az ideális masszázsmedencét választjuk. A döntést megkönnyítendő, számos eszközt alkalmazhatunk a Caldera oldalán.

JELEZZE ÉRDEKLŐDÉSÉT!

A megfelelő modell kiválasztásához érdemes bejelentkezni a legközelebbi Caldera masszázsmedence szalonba, hogy az áhított modellt ne csak virtuálisan, hanem a valóságban is kipróbálhassuk. Ez a legjobb módja annak, hogy megtapasztalhassuk azt az élményt, amit egy Caldera masszázsmedence nyújthat.

Hogyan vásároljon masszázsmedencét?

Ahhoz, hogy eredményes legyen a vásárlás, a Caldera segít felkészíteni a lakást vagy akár a kertjét, külterületét a masszázsmedence fogadására és beüzemelésére.

Hasonlítsa össze a Caldera modelleket!

A Caldera Spas modelljei különféle méretben, formában, színben és kialakításban érhetők el. Az összehasonlítás során könnyebben áttekinthetjük az igényeinknek megfelelő funkciókat.

Próbáljuk ki a kiválasztott modellünket!

Vásárlás előtt kipróbálhatjuk a masszázsmedencét, így még a valódi használatbavétel előtt megtapasztalhatjuk a Caldera Spas medencéinek minden előnyét.

Jakuzzi kültéren (kép)